The iPhone 13 design is fixed, 2 new colors! Latest Info on iPhone SE 3, MI 11 Ultra Sold at 2.6 Trillion!



You can check the items that I use https://msha.ke/thelazygadgets (I will continue to update later: D) This week, of course there is busy news about Xiaomi with Mi Fold and Mi 11 Ultra, then there is Apple which reportedly has finalized the design of the iPhone 13, the iPhone SE will release in 2022 and version 6.1 in 2023, and LG is reportedly leaving the smartphone market. The Lazy Gadget is Indonesian Technology and Gadget Youtube Channel. We provide reviews, news and videos about technology and gadget! ► Instagram: https://www.instagram.com/thelazygadgets/
► Facebook : https://fb.me/thelazygadget
► Website : http://thelazy.media/
► Instagram : https://www.instagram.com/jordyleonardoo/
► Email: [email protected] .

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

What do you think?

49 points
Upvote Downvote

34 Comments

  1. Hayooo aku menuntut bro jordie untuk mengganti Thumbnailnya yg selalu berkaitan dengan apple, nanti aku petisi lho hahaha, youtuber lain ga pasang thumbnail apple juga view nya besar2 kok, pede aja lagi. Pluuss Ultraaa, raise beyond the sky.

  2. Bang mau tanya akankah nanti di iphone 13 charger lightning port di hilangkan di ganti dengan mage safe dan kita beli iphone cuman dapat kotaknya saja

  3. Nanya bang, Qualcomm ngeluarin prosesor setiap berapa tahun? Or setahun berapa kali?

    Jelasin juga kasta prosesornya bang, thank's

  4. bro, napa caption content lu selalu Iphone yg didepan, tapi infonya iphonenya ga di bahas pertama??

  5. xiaomi, monggo nyoba2 minjemin hape the lazy gadget, buat first impression mi 11 ultra boleh sih

  6. Bukan sibuk sih lagi banyak kerjaan aja
    Lah emang definisi sibuk itu bukannya banyak kerjaan ya bang

Cheapest AMD CPU run 4K Gaming with New RTX 3080 and RTX3090

ahamo, users who made advance entries will receive 6,000 points for applications from today onwards