THE DIFFERENCE Apple watch series 7 Vs Series 6, Series 5 and Series 4! Full Review Indonesia



Apple Watch Series 7 has been released and has entered Indonesia, what is the difference between Apple Watch Series 7 and Apple Watch Series 6, Series 5 and Series 4? The following is a review of the Indonesian Apple Watch Series 7. #applewatch7 #tips #iamcherish link to buy apple watch series 7 indonesia
https://bit.ly/3CoIjRN

Mobile Studio
https://www.tokopedia.com/studioponsel
https://www.instagram.com/studio.ponsel/

my video timeline 00:00 intro 01:25 New Features 03:18 Apple Watch 7 differences 07:03 Apple Watch strap 07:37 Apple Watch 7 price 08:29 Apple Watch 7 battery 10:04 Conclusion Hopefully this video can be useful for friends out there hehe —————————– Help support this channel by giving a like, share and subscribe 👍🏻👍🏻 See you on more tips & tricks videos. ————————————————– —————————- FOLLOW iamcherish SOCIAL MEDIA ACCOUNTS for business, email : [email protected] Website : http://www.iamcherish.com/
Tips & Tricks : http://instagram.com/_iamcherish
Consignment : http://instagram.com/cherishcomapple/
—————————————————————– .

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Share this:

What do you think?

27 points
Upvote Downvote

28 Comments

  1. Bang gw mau minang iwatch se 44mm nike edition ex ibox garansi masih ada sampek mei 2022 worth it gak ya diharga 3.9juta ? Atau mending s5 aja ya ? (Kalo sama2 seken nya)

  2. Halo kak mending salah satunya yang abang gk suka mending buat akuh akuh gak punya jam tangan 1 pun

  3. Mau tanya dong kalu apple wach ny mentok di logo ! Warna merah itu kenpa ya dan bagai mana cara memperbaiki nya terimaksh

  4. Berarti strap apple watch series 5 aku yang 40 gak bisa dipakai di series 7 yang 41 ya kak? 🥲

  5. Koh mau tanya, saya pengguna apple watch SE, kenapa tdk bs membaca whats app bawaan di iphone ya, apa memanga harus download apk pihak ke 3, atau smada settingannya , tolong dibantu ya kokoh

    Atau ada yang bs jelaskan heheh

  6. Bang gmna caranya supaya bisa make face aw seri 7 ke aw seri 6 supaya bisa make yg kontur😅

62a7d878-4cfb-499e-b924-17cabe2f054d.jpg@s_2w_820h_857.jpeg.webp

Apple iPhone SE3 (2022) latest rendering exposure: new small screen + bangs, bid farewell to Touch ID

1642172552_maxresdefault.jpg.webp

UNBOXING I5-12600k Intel 12th gen CPU