in

Fungsi Menarik iOS 15 Yang Anda Perlu Tahu



Dalam video ni aku kongsikan beberapa fungsi menarik yang Apple perkenalkan buat iOS 15 yang baru dilancarkan. Sumber video : Apple.

iPhone 6S/Plus, iPhone SE (2016), iPhone 7/Plus sampai iPhone 12 masih menyokong iOS 15.

CHANNEL KE-2
https://youtube.com/c/FAIZZAINAL​​​

FAIZ ZAINAL
https://instagram.com/thefaizzainal
https://twitter.com/thefaizzainal​​​
https://facebook.com/itsfaizzainal​​

FUZZ
https://instagram.com/fuzzchannel​​​​
​​​https://facebook.com/fuzz.my​​​​​​​

What do you think?

68 points
Upvote Downvote

27 Comments

  1. iPhone 6S/Plus, iPhone SE (2016), iPhone 7/Plus sampai iPhone 12 masih menyokong iOS 15!

  2. bila ios 15 ni nk keluar? sy pakai ip11 skrg ios 14.6 problem xblh nk tgk story wsap nanti fon akan jd hang ?

  3. nape saya ip11 tak dpt update ios 15 ni. System tunjuk ios 14.6 is up-to-date tu ja dia tunjuk awat ehh

  4. Assalamualaikum bang faiz. Nk tanye dekat iphone xde pun ios 15 yg ade cume ios 14.6 yg die suruh update. Macam mane tu boleh Explain kan?

  5. Live text samsung dah berzaman ada function tu. Nampak gah i phone ni kt nama aje. Tapi technology sebenarnya lama lama ketinggalan.

  6. Sapa2 xr user kat sini?nak tanya update 14.6 ada bug x?sebab ada yg kata bateri cam air la,kamera gelap la

  7. salam.. nk tnye soalan tapi lari sikit daripada topik vid nie.. nk tnye nape chat kat whatsapp lambat masuk ek.. kat noti tue dh masuk dh msg, tp once tekan whatsapp, dia punye msg loading.. ada solution tak?

My Lego Tesla Cybertruck but it's a Mad Max truck

Apple "M1" Mac Mini Unboxing + Accessories! (2021)