in

Car of the week: Tesla Model 3 LR 2021 – "With a little planning, even to Lapland"The windshield test drive with a video of the brand new Tesla Model 3 LR. Updated for 2021, the Tesla Model 3 is proving to be a competent electric car that can handle winter weather with a new air source heat pump. The car of the week is the new video series of Tuulilas ‘Youtube channel, where Tuulilas’ editor-in-chief Olli Koivusalo tests fresh car innovations. Videos are always released on Fridays. Subscribe to Windshield’s YouTube channel and be sure to like the video if you liked it! Remember Windshield also online at http://www.tuulilasi.fi/ and like us at Face: https://www.facebook.com/Tuulilasi/

On the windshield fi-fi website you will find all the most important news in the automotive industry and you can read the latest test drives. You’re best off on a cart of car world events if you like the Windshield Facebook page. .

What do you think?

68 points
Upvote Downvote

29 Comments

 1. Sähköautoista puhuttaessa ei kerrota kuinka paljon päästöjä valmistaminen aiheuttaa sekä akuston iän tullessa täyteen mitä vaihto maksaa onko se 20-30000 euroa. Se ei riitä, että käytössä päästöt ovat pienet lisäksi pitää huomioida millä lataussähkö on tuotettu. Sähköauto ei ole minun valintani. Hybridit taitaa olla "leluja" paperilla päästöt pieniä ei käytännössä.

 2. Olishan se ollu kiva kuulla minne se oikeasti riittää se akku eikä vaan arvailla, ei tainnu sitä 400 km sitten päästäkään?

 3. Ruma kylpylelu ulkoa ja toi telkkari mikä on vaan lätkästy tohon kojelautaan ei hyvää päivää 🙈 varmasti kulkee hyvin ja edullista ajoa,mutta kyllä uudeksi autoksi saksalaiset sentään näyttää vielä hyvältä ja mersun sisustat on ihan eriluokkaa ps.en aja itse mersulla 😛

 4. Hiljainen auto? Ei kyllä ole. Kaikkien mittausten perusteella melko äänekäs. Toki puuttuu moottorin äänet, mutta silti.

 5. Siis tulehan sillä ajaan tänne keminkorkeudelle -27 asteen pakkasessa pääsekkö 400 kilsaa .jos et pääse niin älä edes väitä videossa tuolaista valhetta

 6. Mikä tää video on ja kuka sen rahoittaa? Tämähän oli pelkkää kritiikitöntä fan boy -settiä, sitä samaa mitä Teslaforumit täynnä.

 7. No nyt on pientä nuoleskelun makua Koivusalolta. Sähköautoilijoilla on pitkä muisti…toisekseen ko. auton omistajana olen eri mieltä joistakin kommenteista. Autohan on helevetin melunen sähköautoksi. Mersun EQC on todella hiljainen.

 8. Täällä on taas kummallisen paljon ”kusematta Lappiin” porukkaa jotka ei vois koskaan kuvitellakaan ajavansa sähköautolla. Kovin vaan kiinnostaa ”vieras liha”.

 9. uutena kannata tollasta ostaa koska arvosta sulaa puolet pois parissa vuodessa 😀

 10. Itse kävin juuri pari päivää sitten koeajamassa. Täytyy sanoa että helposti paras auto jota olen ajanut. Myös auton teho ja kiihtyvyys ihan uskomaton. Aika paljon saa laittaa rahaa että yhtä nopean bensa auton saa, jossa ajettavuus lisäksi tuolla tasolla.

 11. Joko näistä on laatuongelmia korjattu? Ainakin alkupään malleista lohkeili maalit ja lakat tielle alta 10tkm….

 12. Ruma on kyllä sisältä miksi pitää olla joku valtava televisio miksei voi olla vaan normaalit pyöreät mittarit

 13. Ei tommosella sähkö vatkaimella ,, tee mitään ,, mites kum viikon loppuisin ajan hankosta uts jokeen ,, perä kärry perässä ,, nyky autolla (diisel) ,, pääsem ilman pysähtymättä ??

 14. On noissa suorituskyky vakuuttava, mutta toimintamatka ja latausajat vielä todella alkeellisella tasolla, kun verrataan bensa/diesel autoihin. Omaa silmää särkee nykyautoissa nuo kamalan näköiset isot tabletit istutettuina kojelautaan. Voisihan tuollaista koeajaa, mutta ihan käyttöautoksi en rohkenisi hankkia.

What is eSIM & how to activate your Airtel eSIM on any supported Apple iPhone?

GTA VC Android Highly Compressed All Problem Fixed!! | PARSING ERROR | GAME CRASHING | ENGLISH LANGU