in

Wachaaaa.. Redmi K40 Enhanced/Gaming – Bruce Lee Editon



buka kotak Redmi K40 Enhanced / Gaming – Bruce Lee Edition

link pembelian :
Shopee : https://shp.ee/enzgxpa
Shopee Mall : https://shp.ee/iy7mt33

Facebook seller : https://www.facebook.com/fastechlim

Website : https://www.izamigadget.com
Facebook personal : https://web.facebook.com/izami.gadget
Facebook page : https://www.facebook.com/IzamiishakGadgetStudio/
Instagram : https://www.instagram.com/izami_gadget/
youtube : http://www.youtube.com/c/IzamiGadget
twitter : https://twitter.com/izamigadget

BUSINESS INQUIRIES
[email protected]

#redmik40game #redmik40enhanced #redmik40gaming #dimensity1200

What do you think?

68 points
Upvote Downvote

25 Comments

  1. Perhatian !!!

    Siapa yg tak faham, sila tgk video sebelum ni

    Phone ni takda GMS buat masa skrg.

    Sebab ada sorg yg komen sini dia tak faham konteks video. Dia bising ckp aku suruh org beli phone ni walau xde GMS. Dia kata aku tak ckp xde GMS.

    Sedangkan video lepas ada, dan 1 dunia tahu phone ni takda GMS.

    Dan ni adalah UNBOXING video.

    Tak boleh ke kita just enjoy the beauty of this phone?

    Oh dan 1 lg, mati ke takda GMS? Ramai je masih pakai huawei.

    Aku pakai phone ni sebagai daily driver, ye betul, GMS tu penting, tp kalau takde GMS, adakah phone ni tak layak di beli?

    Next video aku akan tunjuk cmana nk guna phone takda GMS ni . Sekian

  2. I am from Tunisia, I searched for a Xiaomi phone k40 gaming bruce lee redmi, unfortunately it is not available in the Tunisian market… a whole month from store to store to no avail. I called Xiaomi Tunisia and he did not answer me ?????

  3. Bang Izami, realme Gt dgn poco F3 gt.. which one better based on overall? please decide for me.. ????

  4. Bos sekarang k40 gaming ni dah boleh masuk gms ke? Seller dlm shopee cakap dah boleh install google play

  5. bang mana okey bs4 ke k40 bruce lee ni? saya nak beli tapi confuse diantara dua ni sebab kalau tgk dari design brucelee yang paling menawan tapi dia pakai mediatek hmm ada tak video test game?

  6. Salam izami gadget.. Nk tnye.. K40G ni support x Bluetooth aptx sbb tgk setengah website kata ada.. Setengah ckp tiada..

  7. apa nama fone k40 bruce lee ni bila masuk malaysia ? dan ape nama penuh model ni di china bang ?

AirPods Pro 2 & AirPods Max 2 – Concepts!

Apple updates MagSafe adapter page for the first time in about 5 years, what’s the point?