in

iPhone 15 Pro! Primele imagini reale



#apple #iphone15 #iphone

Salut! Nu o să îți vină să crezi, dar au apărut pe internet primele randări cu viitorul iPhone 15 Pro, plus alte câteva știri și imagini care vin să confirme unele dintre zvonuri. Și da, este destul de devreme, adică n-a trecut nici jumătate de an de la lansarea lui 14 și deja vedem imagini cu 15..

Însă, nu vorbim de randări pe baza unor zvonuri sau a imaginației cuiva, ci pe baza unor CAD-uri furnizate celor de la 9to5Mac de către, citez, producător de carcase de încredere, iar randările sunt opera artistului Ian Zelbo.

Iar pentru aceia dintre voi care nu știu, majoritatea informațiilor, mai ales când vine vorba de iPhone, le primim de la producătorii de carcase. Pentru a fi siguri că acestea vor fi pe piață din timp, adică înaintea lansării viitorului model de iPhone, aceștia primesc o machetă cu dimensiunile și forma exactă a viitorului produs, dar fără detalii gen ramele ecranului. culori sau lucruri de genul. Însă, de cele mai multe ori, chiar și aceste mici detalii sunt suficiente pentru a ne face o idee despre viitorul produs, dar și pentru a corobora cu unele zvonuri.

Și hai să luăm pe rând toate schimbările pe care le sesizăm în aceste imagini.

Am și Instagram:

Share this: