in

Apple iPhone 13 vs Samsung Galaxy S21 review | Samsung weert zich kranig | SmartphoneMan



Samsung’s topsmartphone de Galaxy S21 draait al een tijdje mee, terwijl de Apple iPhone 13 net uit is. Maar betekent dat ook dat de nieuwere iPhone de betere keuze is? In deze review zoek ik het uit.

De Apple iPhone 13 kopen:
De Samsung Galaxy S21 kopen: https://bit.ly/3dH2nnw

Bekijk hier mijn vergelijking tussen Android en iOS: https://youtu.be/REywRwnTcg4

Wie een recente iPhone wil komt al snel uit bij de Apple iPhone 13, en mensen die op zoek zijn naar een high-end Androidtelefoon zullen snel bij de Samsung Galaxy S21 uitkomen. Je zou kunnen zeggen dat deze twee toestellen de meest standaard high-endtoestellen van hun eigen besturingssysteem zijn. Twijfel je tussen een van de twee, dan doe je er goed aan om eerst te checken welk besturingssysteem je het meeste ligt. Dat is verreweg het grootste verschil tussen deze twee smartphones.

Heb je op dat vlak geen sterke voorkeur, dan blijft de hardware natuurlijk nog over om je keuze op te baseren. Die is allebei erg goed, maar er zijn zeker verschillen. De Apple iPhone 13 heeft bijvoorbeeld een wat luxer en steviger ontwerp, en maakt in het donker langer goede foto’s. Bovendien is de batterij van de nieuwe iPhone duidelijk beter dan die van de Samsung Galaxy S21. Daar staat tegenover dat de Samsung Galaxy S21 kleinere schermraden en een wat mooier en vooral vloeiender scherm heeft. Ook is de smartphone voorzien van een extra camera, waarmee je beter zoomfoto’s kunt maken. En dan zijn er nog heel veel kleinere verschillen tussen deze twee smartphones. In deze video behandel ik ze allemaal.

Deze hoofdstukken worden in de video behandeld:

00:00 Intro
00:19 Design
01:52 Scherm
03:04 Prestaties
03:58 Software
04:55 Camera
06:24 Batterij
07:09 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links:

– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

Graphics met dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone.

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Share this: