in

Samsung Galaxy S21 review | Terug naar de essentie | SmartphoneMan



Met de Galaxy S21-serie trapt Samsung het nieuwe smartphonejaar af. De topsmartphones van Samsung zijn herkenbaar, maar pakken het ook duidelijk anders aan. In deze review zie je er alles over.

De Samsung Galaxy S21 kopen:
De volledige specificaties van de Samsung Galaxy S21: https://telefoonheld.nl/samsung/samsung-galaxy-s21/

Geen luxe glazen behuizing meer en een lagere schermresolutie. Met die twee wijzigingen slaat Samsung met de Galaxy S21 een ander pad in. De Samsung Galaxy S21 Ultra is nu het echte toptoestel van Samsung en behoud het alleenrecht op luxe. De S21 is daarmee verworden tot de Samsung-topper voor iedereen. Dat merk je in de adviesprijs: die ligt met €849 zeker niet laag, maar is wel €150 lager dan die van de Samsung Galaxy S20 5G vorig jaar. Een goede deal, gezien de concessies die Samsung daarvoor gedaan heeft nauwelijks merkbaar zijn.

Tegelijk is de Samsung Galaxy S21 nog steeds een erg complete high-endsmartphone. Hij heeft de nieuwe moderne Exynos 2100-chip van Samsung, is waterdicht, ondersteunt draadloos laden en is nog steeds voorzien van een prachtig scherm. De drie camera’s op de achterkant zijn uitgebreid en de telefoon heeft fijne vernieuwde software met een uitstekend updatebeleid. Het ontwerp mag dan wel minder luxe zijn; het ziet er flitsend uit en is dankzij het 6,2-inch behoorlijk compact.

Deze hoofdstukken worden in de video behandeld:

00:00 Intro
00:30 Design
02:31 Scherm
03:49 Prestaties
05:36 Software
06:34 Camera
08:30 Batterij
09:51 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links:

– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

Graphics met dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone.

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Share this: