in

PARAS GeForce RTX 4080? (Asus vs Gigabyte vs MSI)



Testasimme Asuksen, Gigabyten ja MSI:n GeForce RTX 4080 -näytönohjaimet 1750-1900 euron hintahaarukasta.

Videon sponsori Cooler Master, Mobius-tuulettimet:

Videolla käydään läpi näytönohjaimien suorituskyky, lämpötila, melutaso, tehonkulutus ja ylikellotustestit.

Mukana testissä ovat:

Asus TUF Gaming GeForce RTX 4080 OC (1820 €)
Gigabyte GeForce RTX 4080 Gaming OC 10G (1750 €)
MSI GeForce RTX 4080 Suprim X (1900 €)

Lue kattavampi testiartikkeli io-tech.fi:
https://www.io-tech.fi/artikkelit/testissa-geforce-rtx-4080-custom-mallit-asus-gigabyte-msi/

#RTX4080 #NVIDIA #GeForce

Share this:

22 Comments

  1. Asuksen 4080 virtaliitin on huonossa paikassa kortin yläpuolella, mulla ei mahdu tietokoneen kotelon kansi kiinni kun ottaa osumaa tuohon virtajohtoon, miksei se liitin olis ollut vaikka kyljessä. Ei ihme että on joltakin liitin sulannut kun pistetään kotelon kansi kiinni "väkisin"

  2. Saisko videon näistä teidän testeistä niin prossulle kuin näyttikselleki. Ja sovelluksista yms apu ohjelmista mitä käytetään testaamiseen. Nimimerkillä ulkona ku lumiukko. Videoista tulee selväks mikä on paras ja kuumin ja kallein. Mutta itse kaipaisin tietoa näistä testauksista ja ohjelmista. Ja miten vois itse testata omia räpellyksiä. Ni ei tarvis koittaa ottaa käyttösavusta vähä takasin. 😬

  3. Joo noilla hinnoilla mieluummin olen ilman konetta.. Saavat firmat yrittää rahastaa minkä kerkeää. Evgan vetäytyminen yhteistyöstä oli kyllä 6/5 suoritus.

  4. Voisitteko tehdä ohjevideoa 13700k prossun alivoltittamisesta, koska se prosessi lienee aika monella edessä, kun ilmacoolereissa oikein riitä potku. Kiinnostaisi myös mitkä AIO nestejäähyt ovat riittävän tehokkaita tuolle prossulle.

  5. Joo jä'ä kyllä nvidiat tällä kertaa kauppaan. Vielä ku käytän pientä koteloo niin ei tollasta järjettömän kokosta möhkälettä saa edes koneeseen mahtumaan. Amd vaikuttanu kaikin puolin järkevämmältä

  6. Niinhän se on tehtävä ja jätettävä ostamatta nyt ja ostettava sitten joskus käytettynä halavalla…tekisipä kaikki muutkin näin jättäisivät nämä kauppoihin…eiku siis eihän meillä sillon olisi yhtään käytettyä ohjainta… 🙂

  7. EVGAn vetäytyminen Nvidia yhteistyöstä alkaa nyt näyttää todella fiksulta vedolta. Nähtäväksi jää tekeekö jotkin muut pienemmät kortti julkaisijat saman.

  8. Tuo 1500e hinta ei nyt ihan hiuksianostattava sentään ole, mutta uskon että AMD vetää sen verran hyvän setin tiskiin hinta-laatusuhteeltaan tähän verrattuna että harmittaa jos tuon nyt ostaa.