in

Samsung Galaxy S22 review in 2023 | Luxe instapmodel | SmartphoneMan



De Samsung Galaxy S22 is inmiddels een jaar oud en is net opgevolgd door de Galaxy S23. Dat betekent echter niet dat de S22 geen goede optie meer is. In deze video bespreek ik de Galaxy S22 opnieuw en leg ik je uit waarom hij nog de moeite waard is.

De Samsung Galaxy S22 kopen:

Door zijn gedaalde prijs en nog altijd uitstekende featureset en ondersteuning, neemt de Samsung Galaxy S22 anno 2023 een ontzettend interessante plek binnen het portfolio van Samsung in. De Galaxy S23 heeft dan wel een aantal belangrijke upgrades gekregen, hij is vooral ook zo’n €300 duurder op dit moment. Ben je bereid genoegen te nemen met een wat mindere – maar nog steeds voldoende – batterij en de iets tragere Exynos-chipset, dan heb je met de Galaxy S22 nog steeds een erg goede smartphone voor veel minder geld. Tegenover de Galaxy S21 en Galaxy S21 FE is de meerprijs van de S22 met zijn €80 juist zo beperkt, dat het een duidelijk betere deal is.

Even los van de positie binnen het portfolio van Samsung, heeft de Galaxy S22 ook in 2023 nog alle features die je van een high-end smartphone mag verwachten. Het scherm is prachtig, de camera prima. De smartphone is nog steeds snel, is waterdicht, kan draadloos laden en heeft een luxe behuizing. Bovendien is de ondersteuning tot februari 2027 nog steeds erg goed, ook als je het toestel nu aanschaft. Alleen met zijn batterij begint hij steeds meer achter te lopen. Zowel vanwege de lage capaciteit en niet extreem goede prestaties, als vanwege zijn relatief trage laadfunctie.

Wie een luxe Samsung-smartphone voor niet al te veel geld wil, zit met de Samsung Galaxy S22 op het moment ontzettend goed. Ook in de bredere markt is het toestel nog competitief, hoewel de Pixel 7 van Google voor een paar tientjes minder wel net wat beter scoort.

Deze hoofdstukken worden in de video behandeld:

00:00 Intro
00:32 Positie in Samsungs line-up
02:12 Hardware
04:39 Multimedia
05:52 Software
06:51 Conclusie

—————

Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links:

– Amazon: https://bit.ly/SmartphoneManAmazon
– Bol.com: https://bit.ly/SmartphoneManBol
– CoolBlue: https://bit.ly/SmartphoneManCoolBlue

—————

Graphics met dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone.

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Share this: